Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé době se Ashton Kutcher (46) potkal se svojí manželkou Demi Moore (61), s níž se už více než rok rozvádí. Oba jeli na konferenci do San José, kde reprezentovali společnou nadaci THORN. Letěli dokonce stejným letadlem v první třídě a podle očitých svědků se k sobě chovali srdečně, jako by se nechumelilo.

Vztahy manželů po rozchodu před dvěma roky přitom byly více než napjaté. A poté, co začal Ashton žít s kolegyní Milou Kunis, Demi šílela. Dokonce se zhroutila a musela nějaký čas trávit v psychiatrickém sanatoriu. Teď Kutcherovi znesnadňuje rozvod požadavky ohledně majetkového vyrovnání.

Ovšem na letišti Burbank i na samotné konferenci nebylo ani za mák znatelné, že se manželé nemohou dohodnout na rozvodu. Vzájemně se chovali jako dva velmi drazí přátelé.

Padesátiletá hollywoodská herečka prý požaduje po Kutcherovi výživné, ačkoli její majetek je o deset miliónů dolarů větší než ten jeho. Pětatřicetiletý herec platit odmítá. Svou současnou partnerku Milu Kunis už prý požádal o ruku.

Demi a Ashton spolu založili nadaci THORN, která pomáhá bojovat proti obchodování s lidmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám