Hlavní obsah
Článek

Mnozí na věci mezi nebem a zemí nevěří. Kartářka Zdena Weinrichová dokazuje, že na věštění přeci jen něco bude. Teprve nyní vyšlo najevo letité tajemství. Předtím, než si Karel Svoboda (†68) vzal v lednu 2007 život, vyšla jeho smrt v kartách Vendule Svobodové (52).

Vendula kartářku požádala o výklad karet na dovolené v Řecku. "Rozložila jsem karty a měla jsem takový podivně tísnivý pocit. V kartách jsem viděla smrt muže, který je Vendule velmi blízký. Nerada takové informace lidem sděluji. Proto jsem ji nechala zamíchat ještě jednou. Opakovalo se totéž," píše Zdena Weinrichová v knize Deník kartářky, na které spolupracovala s Tomášem Gottliebem. Ptala se proto hned manželky známého hudebníka, zda je její muž zdráv.

"Ona mě ujistila, že naprosto. Tak jsem se omluvila, že se nějak nemohu soustředit. Všechno ve mně bránilo tomu, abych řekla tu fatální zprávu, kterou ukazovaly karty. Viděla jsem totiž jeho smrt. Řekla jsem jí, že jsem zřejmě byla dlouho na sluníčku. Že se ke kartám vrátíme později. A upřímně řečeno, byla jsem docela ráda, že už na to během našeho společného pobytu v Řecku nedošlo," vzpomíná vědma.

Když se pak z rádia dozvěděla o jeho sebevraždě, zamrazilo ji. "Přemýšlela jsem, jestli se mohl osud nějak změnit, kdybych to tehdy Vendule řekla naplno," přemítá Weinrichová. Ta později Vendule předpověděla i současného manžela Patrika Auše. Dokonce vytušila i jejich svatbu. "Karty mi řekly, že vedle ní bude muž, kterého dokonce sama léta znám. Pak se ukázalo, že znám velmi dobře Patrikovy rodiče," dodává v knize kartářka. Ta měla podobně úspěšné předpovědi také u Kateřiny Kornové, Marty Jandové a dalších osobností.

Helena Vondráčková se od ní například dozvěděla, že bude mít časem napjaté vztahy s rodinou. Nechtělo se mi tomu věřit, ale pak se to bohužel ukázalo jako pravdivé," řekla nám na křtu, kde jí udělali radost přátelé, kteří jí od Lunární agentury koupili pozemek na Měsíci.

Reklama

Další články

Načítám