Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Proč vypadají kolikrát celebrity mladší než my, ačkoliv je nám třeba stejně? A proč mají téměř vždy figuru dokonalou v každém věku? Ne, nebyla k nim příroda milosrdnější. Jen ví jak na to, mají své triky! Jaké?

Kila dolů za hodinu.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakmile zmíníte slovo "liposukce", jako by ve světě celebrit neexistovala. Ale opak je pravdou. Jen je dnes mnohem snazší takový zákrok utajit. A to především díky laserem asistované liposukci SlimLipo, která není jen nejmodernější a nejúčinnější liposukce, ale zároveň liposukce nejšetrnější, kterou současná medicína nabízí. Nevyřadí vás totiž z běžného života, ani nevyžaduje pobyt v nemocnici. Naopak vám umožní mít už 2. den o 3 konfekční velikosti menší šaty a být funkční. Ošetření je rychlé, účinné, bez bolesti, modřin, kromě odstranění tuku pomáhá odstranit i celulitidu a napomáhá zpevnění a stáhnutí povolené kůže. S tímto souhlasí i herečka, moderátorka a bývalá programová hlasatelka Marie Tomsová, která si liposukci nadělila ke svým 61. narozeninám. "I když cvičím, zjistila jsem, že v mém věku už jen cvičením ta figura nejde vytvarovat tak, jako za mlada. Klasickou liposukci bych nepodstoupila, ale tohle řešení je rychlé a nenáročné," prozradila nám Marie Tomsová (61).

Zakázané slovo botox

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Většina celebrit v Česku botox zapře, jakmile jen to slovo naznačíte a bude vás přesvědčovat, že je to vše v genetice nebo pitnému režimu. Existují však i ti rozumní, kteří se k drobné pomoci přírodě nebojí přiznat. Výplně vrásek, modelace kontur nebo botox k redukci vrásek od mračení však dnes není ničím neobvyklým, a tak se k drobné pomoci přírodě nebojí přiznat třeba topmodelka Simona Krainová (40) či moderátorka Eva Decastelo (34). Ta navíc doznala také lehké zvětšení rtů. Obě se však shodují, že ačkoliv může jít o banální zákrok, je opravdu velice důležité zvolit zkušeného profesionála, aby výsledek vypadal přirozeně a dle očekávání. Obě nedají dopustit na MUDr. Moniku Kavkovou z kliniky YES VISAGE, která sama zdůrazňuje, že smyslem není člověka přetvořit, ale vrátit ho v čase trochu nazpět. Tedy tak, abychom stále zůstali sami sobě podobní.

Liposukce naopak přiznané

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejčastěji přiznaným trikem k hubené postavě celebrit je tzv. neinvazivní liposukce. Tedy bez chirurgického zásahu do těla. Tou nejúčinnější mezi všemi a nejčastěji využívanou je Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting, lidově též liposukce zmražením. A kdo se nechal všechno "zmrazit"? Z mnoha známých tváří jmenujme alespoň Simonu Krainovou (40), herečky Kateřinu Brožovou (45) či Alici Bendovou (39) nebo Miss Kateřinu Sokolovou (24) či Elišku Bučkovou (24). Není náhodou, že v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech najednou, provozuje tuto patentovanou technologii pouze klinika YES VISAGE, kde si celebrity podávají dveře.

Možná ne bez dřiny, ale určitě bez potu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aplikace botulotoxinu na odstranění nežádoucího pocení je aktuálně nejefektivnější řešení, které se díky své jednoduchosti těší velké oblibě nejen mezi ženami, ale i mezi muži. I ti se chtějí vyvarovat trapné situaci, kdy si svléknou sako a na košili budou mít mokré skvrny od potu. Ostatně to potvrdil i Martin Maxa: "Na zákrok jsem nešel kvůli tomu, abych se nepotil při sportu, ale hodně energie vydávám na pódiu a občas jsem se převlékal i během koncertu. To už teď nemusím vůbec řešit, takže jsem opravdu spokojen." Toto pohodlné řešení před létem ocenila i Alice Bendová.

Za hodinu o 10 let mladší díky nitím

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeptali jsme se MUDr. Kavkové na další populární omlazovací triky celebrit. "Obrovskou popularitu si získalo zpevnění obličeje pomocí nití, které mohou být trvalé nebo zcela vstřebatelné. Nahrazují tak složitý chirurgický zákrok, vše je řešeno pouze vpichy speciální mikrokanylou v lokálním znecitlivění. Výsledkem je okamžitý lifting a oživení povadlého obličeje, které mu dokáže navrátit zpět pevné kontury, vyhladit vrásky, odstranit povislý podbradek nebo padající víčka či obočí. Nejvyužívanější je YES Lifting, který má okamžitý efekt a dlouhodobý až trvalý účinek. Lze provést na celém obličeji nebo jen jeho kritických částech. Navíc zde odpadá dlouhé hojení, modřiny a bolestivost, jako u chirurgického zákroku," vysvětlila nám MUDr. Kavková.

Krásná jako celebrita. A zdarma.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky pokroku estetické medicíny jsou dnes již estetické zákroky mnohem dostupnější a méně náročné nejen pro vás, ale i pro vaši peněženku. Chcete-li však proměnu čehokoliv zcela zdarma, zapojte se do soutěže se Simonou Krainovou a Klinikou YES VISAGE.

Další články

Načítám