Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celebrity hubnou jako o závod. Další viditelně štíhlejší slavnou ženou je herečka Liv Tyler (33). Super.cz přitom v posledních dnech informoval o nezdravě vyhublé Claudii Schiffer a také modelce Audrině Patridge. Liv ve středu vyrazila na nákupy do West Village v New Yorku v hnědých sandálkách, džínových šortkách a pruhovaném tričku. Vynikly především její alabastrově světlé štíhlé, ale šlachovité nohy. Herečka tráví asi dost času v posilovně.

Krásná Liv, která byla dříve vegankou, po letech zase začala jíst maso. Na rok starých snímcích má přitom herečka viditelně o několik kilogramů více. V šortkách, které si na sebe oblékla, vypadala velice pohuble. I přesto, že nebyla vůbec opálená a neměla boty na vysokém podpatku, které nohy vždy opticky ještě více zeštíhlí.

Již v červenci bude možné Liv vidět v novém filmu režiséra Matthewa Chapmana The Ledge, kde se dokonce po patnácti letech objeví nahá. Milostnou scénu tam předvede s hereckým partnerem Charliem Hunnamem.

Reklama

Další články

Načítám