Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávno uveřejněné nahé fotky Jiřího Krytináře, které prý měly vzniknout po divadelním představení pro děti, když měl být nejmenší český herec slušně pod parou, mají na život představitele kašpárka vážný dopad. Jeho dcera se ho zřekla!

„K takovému tátovi už se nechci nikdy znát! Dělá mi jen ostudu!“ To si patrně řekla studentka Jana, která na sociální síti napsala: „Jana radši neKrytinářová“. S otcem už delší dobu nebydlí a jejich vztahy byly i nedávno těsně u bodu mrazu. Vrcholem pro dívku byla současná aféra otce, kterou rozpoutala Krytinářova bývalá kolegyně Žižková, které měl herec osahávat Ňufinku a nechat si od ní mýt zadeček.

Právě ta médiím nahé fotky herce poslala jako trest za to, že o ní prý rozhlašoval, že je kurtizána a pornoherečka, což ona odmítá. Navíc prohlašuje, že svou křesťanskou milenku údajně poslal na potrat a pak se na ni vykašlal.

Tichou domácnost má ale Jiří i se svou manželkou. „Pracuje na vysokém postu, nelíbí se jí to. Říkala, že to bude muset nějak řešit,“ přiznal „Lachtánek“, který se rozváděl už před čtyřmi roky. Nyní k tomu má ale opět slušně nakročeno.

Reklama

Další články

Načítám