Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Barošová, krásná manželka hvězdného fotbalisty Milana Baroše, se po dlouhé době objevila na veřejnosti. Nenechala si ujít módní show návrhářek Ivany Mentlové a Kláry Nademlýnské. Barošová předvedla dokonalou postavičku, se kterou by s přehledem obstála mezi modelkami na módním mole. A to je maminkou dvou synů, čtyřletého Patricka a dvouletého Mattea.

"Kdybyste měli tak živé děti, jako mám já, také byste byli jak proutek. Jsem na váze, kterou jsem měla před dětmi, možná ještě malinko nižší," řekla Super.cz krásná Tereza, která je nyní v Praze sama s dětmi. Její muž je již v Turecku, kde opět hraje.

"Přemístili jsme se z Istanbulu do Antalye, bude to, myslím, příjemná změna. Je to u moře, i pro děti to bude fajn," dodala Tereza, která všechen čas věnuje výchově dětí. Do společnosti si vyšla po dlouhé době.

"Chodím minimálně, ale přehlídku Ivany Mentlové jsem si nemohla nechat ujít. Mám od ní pár kousků, kožené bundičky, a z její tvorby jsem nadšená. Je neuvěřitelně talentovaná," dodala Barošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám