Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačky Marcelu Březinovou (63) a Renatu Drössler (60) nespojují jen profese a krátké blond vlasy. Jsou totiž zároveň také kolegyněmi z Mezinárodní konzervatoře v Praze. Marcela vyučuje pop, Renata předává studentům své zkušenosti v oboru šanson.

"Důležitější, než naučit zpívat, je probudit ve studentech skutečnou lásku k hudbě obecně,“ shodují se jednohlasně obě profesorky, které se se studenty setkávají nejen v učebnách, ale i na vlastních koncertech či hudebních projektech konzervatoře.

Rockerka a šansoniérka, které by mohly být všem padesátnicím vzorem jak nestárnout, se navíc rozhodly propojit i ve společném fotografickém projektu, kde vystřídaly různé styly oblečení, od extravagantních plavek až po pánský look.

"Původně jsme se plavky obléct zdráhaly, když jsme ale viděly ty dokonalé plavkové kreace od návrháře Vladimíra Staňka, šly jsme do toho,“ popisuje průběh focení Renata Drössler, která oslaví své padesáté narozeniny již tuto neděli Superkoncertem v pražském divadle Semafor. Mezi hosty nebude chybět jak Marcela Březinová, tak například i Jiří Suchý, Jitka Molavcová, Marta Balejová, Radka Fišarová či Kamila Nývltová.

Reklama

Další články

Načítám