Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37), který se o víkendu oženil s matkou své dcery Josefíny Tamarou Kubovou, se pochlubil svatební fotkou. A kdo snad čekal nějakou tradiční svatbu s ženichem v obleku a nevěstou v romantických princeznovských šatech, ten se hluboce mýlil.

Novomanželé se totiž převlékli za indiány a na svatební fotce zapózovali v objetí se stylovými indiánskými čelenkami.

„Odjel jsem natáčet desku a našel místo, které mi mluví z duše. Ucítil jsem, že právě tady chci říct ANO té, která mi stvořila Vesmír,“ napsal na sociální síti Tomáš Klus, který své vyvolené také nezapomněl vyznat lásku.

„Miluju ji strašně. Miluju ji tak, že jsem bez ní celý bez sebe. Má tak obrovské Srdce, že by se do něj klidně vlezly všechny ty stesky těch, kteří na Ni plivou. A Ona by je s Láskou sobě vlastní přijala. Ale já jsem sobec a chráním si místo v Jejím Srdci pro sebe, protože spolu máme Vesmír, v němž leží všechno mé Štěstí na světě,“ vyznal se ze svých pocitů zpěvák, který si libuje v košatých vyjádřeních.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám