Hlavní obsah
Článek

Pětadvacetiletá Lisa Hind se zhlédla v silikonovém sexsymbolu Katie Price (45). Nezaměstnaná Lisa utrácí téměř všechny těžce vydělané peníze svého snoubence Steva za nejrůznější procedury, které by její nepříliš atraktivní vzhled co nejvíce přiblížily kráse známé modelky.

Steve své přítelkyni totiž bez výhrad platí veškeré výdaje za každodenní opalování v soláriu, časté kolagenové výplně rtů, botoxové injekce, umělé nehty nebo prodlužování vlasů. Dvojice se zasnoubila již před čtyřmi lety. Steve zaplatil kvůli Lisině posedlosti po vzhledu Katie Price již přes 400 tisíc korun. Nároky jeho partnerky se přitom stále zvyšují. Není proto divu, že si Steve musel zařídit v práci přesčasy.

Lisa Hind z Runcornu v hrabství Cheshire, je nezaměstnaná. Přesto posledních devět let chodí denně do solária. O rizika rakoviny kůže se prý nestará. Angličanka si podle svých slov také oblíbila permanentní make-up.

„Vždycky jsem se před spaním odličovala, takže jsem si nechala vytetovat linky kolem očí, kontury rtů a obočí. Třeba pro případ, že bych uprostřed noci musela do nemocnice. Bolí to, ale je to bolest krásy,“ nechala se slyšet Lisa.

"Pečování o sebe je čtyřiadvacetihodinová práce. Nikdy bych nemohla být v práci od devíti do pěti," řekla sebevědomě Angličanka, která v rozhovoru pro britský The Sun opravdu perlila: „Neplánuji založit rodinu, protože děti by mohly pokazit mou cestu za krásou. To dítě by bylo zanedbané, protože já jsem na prvním místě. Když jste těhotná, nemůžete chodit na solárko.“

Na rozdíl od svého idolu má Lisa své poprsí velikosti E pravé. Jelikož jsou pro ni velká ňadra příliš těžká, chystá se na operativní zmenšení na velikost D. Zároveň má v plánu podstoupit liposukci. „Chci liposukci, protože potřebuji zhubnout. Zkoušela jsem cvičit, ale nefungovalo to,“ dodala Lisa.

Obdivovaná není však jen Katie, ale i její dcera Princess Tiammii, čtyřletá Angličanka Teya-Marie Foster se výrazně líčí proto, aby se malé Tiammi co nejvíce podobala.

Reklama

Další články

Načítám