Hlavní obsah
Článek

Soutěžící z vily VyVolených dnes rozhodli, že si mezi sebou nepřejí Evu Feuereislovou, která ve Zúčtování dostala celkem šest palců dolů. Pro její odchod z vily hlasovali například Thomas, Romana, Lucie či Martin.

Eva má nyní několik dní na rozmyšlenou, ale už ve čtvrtek si bude muset zvolit, s kým se utká v pátečním Duelu o hlasy diváků.

Večer se však u VyVolených nenesl jen ve znamení Zúčtování. Za hrubé porušování pravidel totiž musel vilu nečekaně opustit Mirek.

Štábu se nelíbilo, že Mirek po vzoru vypadnutého El Nina obcházel soutěžící s prosbou o to, aby od nich dostal palec dolů, protože se mu ve VyVolených nelíbí.

To už ale Tereza Pergnerová (49) v minulém kole označila za frašku a soutěžícím zdůraznila, že něco takového se už nesmí opakovat. Mirek navíc simuloval bolesti ucha, kvůli kterým ho štáb odvezl na vyšetření do nemocnice, ale on do sebe po svém návratu v klidu naléval alkohol. Mirek byl proto ze hry vyloučen jako exemplární případ a přišel tak o možnost soutěžit o pět miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám