Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejmenší český herec Jiří Krytinář zažívá dny, kdy mu asi není do zpěvu, a když už, leda tak pohřebních písní! Má z ostudy kabát, neboť se na veřejnost dostaly jeho nahé fotky. Následně se ukázalo, že je do médií poslala Olivie Žižková (48), jeho bývalá spolupracovnice. Jejímu ohanbí prý říkal ňufinka a nechal si od ní údajně mýt zadeček. Také se s ní potkal na své podivné omlouvací tiskové konferenci, kde se do něj Olivie slovně velmi tvrdě pustila. Ta navíc tvrdí, že Krytinář donutil křesťansky silně založenou dívku k potratu. „Nakonec byl rád, že se jí zbavil,“ tvrdí drsná Olivie.

„Byla to jeho milenka. Jana s námi jezdila autem na kšefty. Nějak jsme se proto sblížily. Je to mladá věřící křesťanka, kterou přivedl do jiného stavu. Přišel za mnou zoufalý a prosil mě, abych zařídila potrat. Že by to bylo v médiích a museli bychom skončit i s divadlem. Zavolala jsem jí, ale nechtěla to dítě dát pryč. Jiří přitom tvrdil, že hovořil s gynekologem a prý to dítě bylo nějak postižené. I tak to ale bylo těžké. Až když Jirka slíbil, že když to udělá, tak se rozvede a bude s ní žít, tak šla na potrat,“ tvrdí Žižková. Po zákroku pro ni ale měla přijít studená sprcha.

„Řekl: ‚Konečně jsem se jí zbavil Ať jde do p****e!‘ “ interpretuje údajná slova Jiřího jeho bývalá spolupracovnice.

Krytinář zrovna tohle obvinění bere s humorem. Tvrdí, že jeho údajná milenka je sice těhotná, ale s někým jiným (potrat měl být ale už před mnoha měsíci - pozn. red.). „Tak to jsou věci. Samozřejmě některé ženy mi nadbíhají. V mých letech to ale není moc normální a už to ani není moc možný. Tuhle věc beru s úsměvem jako hezké povídání,“ naznačil Krytinář, že jeho mužnost už je tatam. Má prý problémy se srdcem, což se prý projevuje v tom, že nejoblíbenější činnost mužů po pití piva a sledování televize už nemůže provozovat.

Související témata:
Křesťané

Reklama

Další články

Načítám