Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Začátek září znamená pro většinu lidí začátek maratonu: Všichni se vrací z dovolených do práce, kde se jim nashromáždila spousta úkolů. Dětem začíná škola, je třeba zařídit kroužky a zaplatit tisíc věcí. Kromě toho se ochlazuje, prší a dny se krátí. Kde na to všechno máte brát energii? Jak si udržet pevné zdraví a nepropadat depresi? Nabízíme spolehlivá řešení z přírody.

Akce: Sleva 26 % na bio šťávu GOJI a navíc zdarma bio tyčinka s GOJI

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Goji, neboli kustovnice čínská patří mezi klenoty tradiční čínské medicíny. Příznivě působí na činnost jater a ledvin, díky kterým se tělo čistí. S Goji se budete cítit svěžejší a podzimní únava vás jen tak neochromí. Kustovnice navíc prokazatelně zlepšuje zrak a paměť. Číňané říkají, že tato zázračná rostlina pomáhá zprůchodňovat a uvolňovat energetické blokády. Pokud se vám zdá, že vás ten zářijový návrat do reality příliš vyčerpává, pitím šťávy z kustovnice získáte zpět ztracenou energii.

Exkluzivně na TopLeky.cz sleva 35%!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O přírodním zázraku jménem šťáva ze zeleného ječmene jste možná už slyšeli. Obsahuje spoustu velice důležitých látek, např. antioxidační vitamíny C, E a řadu enzymů, které jsou cenné pro činnost našeho organismu. Sušina mladé hmoty obsahuje kolem 10 procent hodnotných minerálů. Zelený ječmen je zdrojem látek využitelných v boji s civilizačními chorobami a zvyšuje celkovou obranyschopnost organismu. Chcete-li se vyhnout zvláštní chuti šťávy, vyzkoušejte tablety ze zeleného ječmene. Uvidíte, že se po nich budete cítit skvěle!

Pouze na TopLeky zázračná Chlorella za 239 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chlorella je mikroskopická sladkovodní řasa, která přežívá na zemi již 2,5 milionů let! Žádná jiná rostlina neobsahuje tak vysoké množství chlorofylu jako chlorella – a právě díky němu má výrazné hojivé účinky. Mezi zázračné potraviny se řadí vlivem obsahu cenných minerálů, antioxidantů a překvapivě vysokého množství bílkovin. Chlorella je unikátním prostředkem k celkovému posílení a omlazení organismu, proto je její užívání na podzim obzvlášť prospěšné.

Hedvábná pokožka a krásné vlasy díky kokosovému oleji. Nyní jen za 189 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kokosový olej je odnepaměti ceněn pro své blahodárné a všestranné působení na lidský organismus. Vy sami nejspíš oceníte především možnost použití jak v kuchyni, tak při péči o tělo. Je bohatý na antioxidační látky, které zpomalují proces stárnutí. Neobsahuje cholesterol a jídlům dodává příjemné exotické aroma. Z kosmetického hlediska stimuluje přirozené regenerační procesy buněk. Na podzim si díky němu snadno poradíte se suchou pletí či suchými vlasy. Při použití nezanechává masný film. Váš partner jistě uvítá použití kokosového oleje při regenerační masáži.

Aloe Vera jen na Super.cz: 2x750ml za 349 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aloe Vera je právem nazývána královnou mezi léčivkami. Podstatou jejích neobyčejných léčivých vlastností je gelovitá dužina, kterou znali již v biblických dobách. Právě z ní se vyrábí šťáva, která organismus výrazně pročišťuje a regeneruje. Při vnější aplikaci funguje jako anestetikum a zmírňuje bolest i hluboko pod povrchem. Navíc působí hojivě a pokožku zvlhčuje. Konzumací šťávy z aloe tělu dodáváte cenné vitamíny, minerály a enzymy. Aloe Vera od Wolfberry je z ekologického zemědělství a neobsahuje žádné škodlivé přídatné látky ani konzervanty. Díky tomu jsou zachovány všechny léčivé účinky této šťávy.

Další články

Načítám