Hlavní obsah
Článek

Marie Pojkarová (68), která si díky svým ulítlým videoklipům vysloužila nálepku nejdivnější české zpěvačky, se před dvaceti dny pustila do lítého boje se svými nadbytečnými kilogramy. A mnozí ženě, která miluje jídlo a nejvíce jí chutná po deváté večerní, nevěřili, že skutečně zabojuje a nějaké ty přebytečné tuky sundá dolů.

Marie, která hubne pod lékařským dohledem a každý den se pečlivě váží, však vytrvala. A první výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. „Po dvaceti dnech mám dole bez pár deka šest kilo a dvanáct centimetrů v pase. Na nový jídelníček jsem si celkem rychle zvykla,“ svěřila Super.cz zpěvačka, která už tento čtvrtek pokřtí své nové album Láska je nádherná.

Zpěvačka překvapila své okolí, ale v první řadě samu sebe. „Je to všechno jen v hlavě. Najednou vůbec nepotřebuju jíst smažené věci, nechybí mi knedlíky a pošmáknu si i na zelenině. Po pár dnech jsem se cítila lehčeji a nejsem ani tak oteklá ve tváři,“ libuje si zpěvačka, která si slíbila, že poprvé zhřeší, až bude mít dole deset kilo ze své původní váhy osmdesáti osmi kilogramů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám