Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) poprvé od své svatby s dlouholetým přítelem René Mayerem vyrazila do společnosti. Jak se cítí jako mladá paní? "Myslím, že se mezi námi nic nezměnilo, ani bych to tak nechtěla. Všechno je tak krásné, jako to bylo vždycky," míní Tereza.

Zavzpomínala na spontánní svatbu v Las Vegas, kde si to prý skvěle užili, a pochlubila se i snubním prstýnkem, který nosí na prsteníčku levé ruky společně se zásnubním. Všimli jsme si ale, že její muž na ruce žádný prsten nemá.

"On ho nosí, ale na řetízku na krku. Aby ho měl blíž k srdci, má to tak raději," řekla nám zpěvačka, která se po svatbě jmenuje Tereza Mayer Kerndlová. "Někdo nemá tenhle typ jména rád, ale já chtěla zůstat Kerndlová kvůli mojí práci a zároveň mít jméno mého muže už kvůli dětem, které chci mít. Aby se nejmenovaly jinak než já," vysvětlovala.

A kolik potomků by si přála? "Jsem jedináček a sourozenec mi trochu chyběl, i když mám staršího nevlastního bratra, se kterým jsem se vídala. Takže bych chtěla mít děti dvě. Ale teď ještě ne, až za čas," uzavřela Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám