Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinou chodí v černé, ale na zahájení týdne módy si spisovatelka Bára Nesvadbová (49), jejíž časopis akci zaštiťuje, vzala nádhernou červenou róbu s obřím výstřihem od své kamarádky, návrhářky Táni Kovaříkové. Ovšem všichni, kdo by si mysleli, že je Bára sebevědomá žena, která ráda vystavuje své křivky, by se mýlili.

"Chodící sebevědomí tedy rozhodně nejsem. A zrovna se svým dekoltem mám problém od šestnácti, kdy na mě chlapi z hospody, kolem které jsem na Vinohradech chodívala domů, pokřikovali cosi o velikosti mých prsou. Snila jsem o tom, že jsem hubená, plochá a mám krásné nohy," svěřila Super.cz Bára.

"Přemýšlela jsem i o tom, že bych si nechala prsa zmenšit. Ale zjistila jsem, že je to opravdu náročná operace, velmi nákladná a bolestivá, mnohem těžší, než když si chcete nechat prsa zvětšit. Naštěstí mám doma chlapa, kterému se moje prsa líbí. Ale když si já sama stoupnu před zrcadlo, připadám si příšerná," překvapila Bára.

Z toho plyne i to, že většinou chodí v černé. "Dneska jsem udělala výjimku kvůli Táně, která pro mne jiné šaty neměla. Móda mě ale baví, což je jasné, protože jinak bych nemohla pracovat v módní branži. Ráda objevuji nové návrháře, beru módu jako určitý typ umění," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám