Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nenápadná a tichá cvičitelka psů Lucka se včera ve vile VyVolených konečně rozpovídala o sexu. Rozhovor na toto téma vedla s fotbalovým fanatikem Mírou.

„Miluji sex, ale ta předehra je strašný zdržování,“ prozradila Lucie, která je podle svých slov zvyklá mít sex sedm let pravidelně, a to i vícekrát denně. Ve vile proto musí doslova trpět.

Lucka také prozradila, že je nyní sama, ale v minulosti měla o dost mladšího přítele. Seznámili se přes seznamku na internetu a v té době mu bylo čtrnáct let. „Psal mi, že je o dva roky mladší, ale když jsem ho pak viděla, bylo mi jasný, že je mu míň. Bylo to takové ptáčátko. Potkali jsme se v Praze, procházeli jsme se spolu a na prvním rande jsme si dali i první pusu. Jezdil k nám pět let, ale pak jsem potřebovala asi zažít něco nového, takže jsme se rozešli,“ svěřila se Lucka, která si cestu ke svému milému opět na chvilku našla.

„Teď poslední dva nebo tři týdny před nástupem do vily jsme byli skoro pořád spolu. Je to můj nejbližší člověk, známe se sedm let, je to prostě láska mého života,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám