Hlavní obsah
Článek

Monika Zahradníková je sice především módní návrhářka, ale sama si ráda stoupne před fotoaparát. Čerstvě obarvená zrzka má dokonalou postavu a nestydí se ukázat i to, co většinou vidí jen její partneři v soukromí. Podívejte se ve fotogalerii na luxusní fotky této bohyně i na krásné vítězky její soutěže, kterou nedávno pořádala!

Monika přes své mládí rozhodně nečeká, až jí spadnou pečení holubi do pusy. Má sice dokonalou postavu, ale přesto myslí především na jinou práci než jen na chlubení se svým tělem. Proto nedávno uspořádala soutěž Czech Driver Girl pro dívky, které nejsou jen krásné, ale milují i silné motory, umí řídit a třeba si i vyměnit pneumatiku. Hned první ročník získal prestiž.

Vítězkou historicky prvního finále se stala čtyřiadvacetiletá učitelka Lenka Nováková ze Střelských Hoštic, která se porotě líbila nejen vzhledově, ale překvapila i svými řidičskými schopnostmi a zručností. Za vítězství získala focení do prestižního pánského časopisu se zajíčkem ve znaku. Druhé místo obsadila Czech Driver Girl Sympathy Hana Blažková z Českých Budějovic, Best Driver Girl (třetí místo) se stala Šárka Žlábková, studentka Jihočeské univerzity.

„Naše soutěž není jen o krásných vyretušovaných fotkách, které vyhrají zasláním nějakých hlasů. Snažíme se vytvořit reálnou soutěž, kde finalistky získají výjimečné zážitky a nové příležitosti,“ říká sexbomba Zahradníková, která už láká na další ročník.

„Mezi jedno z exkluzivních partnerství, které se podařilo uzavřít, považuji nelegální závod luxusních aut Diamond Race. Další ročník bude stát opravdu za to,“ slibuje Monika. Už se těšíme!

Reklama

Další články

Načítám