Hlavní obsah
Článek

Hráli spolu pohádkové představení o kašpárkovi, ale ve skutečnosti to asi byl horor! Olivie Žižková (48) se rozhodla pomstít nejmenšímu českému herci Jiřímu Krytináři za jeho řeči o tom, že je kurtizána a pornoherečka, a zveřejnila jeho nahé fotky. V pondělí se s ním nejdřív na veřejnosti drsně pohádala a pak se rozpovídala ještě víc a budete to asi vydýchávat. „Myla jsem mu zadeček. Říkal, že mu sahám na lachtánka, ale on mi spíš sahal na ňufinku,“ říká s naprosto vážnou tváří Olivie. Mrkněte na video!

„Manžel řval, že by mě neměl ohmatávat, ale já Jiřinu brala jako rodinu, tak jsem to tak nebrala,“ říká zatím neznámá zpěvačka.

„Hodně lidí ho má přečteného. Na jeho přání se mnou nafotí kalendář (částečně erotický – pózovaly v něm nahé dívky a oblečený Jirka – pozn. red.), pak se se mnou naoko kvůli nahotě rozejde (Krytinář tvrdí, že pořadatelům vadilo, že se Žižková svléká – pozn. red.) a pak o mně začne psát hnusné lživé věci, tak mám právo se bránit,“ nemyslí si Olivie, že by ji lidé odsoudili za to, že se snaží zviditelnit na o asi půl procenta „profláklejším“ herci.

Reklama

Další články

Načítám