Hlavní obsah
Článek

Půvabná česká zpěvačka a hudebnice Zuzana Miková, která měla před dvěma lety krátký románek s manželem Ivany Jirešové (47) Viktorem Dykem, vydává druhé album. A při té příležitosti se postavila před fotoaparát, aby nechala zvěčnit svou krásu. Podívejte se do fotogalerie, zda i vám se líbí!

Zuzana z druhé desky představila už první singl Na vážkách, jenž nyní slaví úspěch na známém serveru. Po několika letech, kdy působila převážně v zahraničí, nyní připravuje projekt pro československé publikum.

Paradoxní je, že i při přípravě nového singlu se spojila s exmilencem. „Autorem singlu Na vážkách je Viktor Dyk a v současné době k němu připravujeme videoklip. A nebude to ledajaký klip. Rád bych totiž, aby se svojí dějovou linkou vymykal běžné tvorbě a oslovil diváky příběhem, což u současných českých videoklipů postrádám,“ říká manažer Zuzany Mikové Roman Roun.

Zuzka zpívá už od deseti let. Vystupovala v jedenácti zemích světa, a to především s orchestrem. Loni doprovázela Chrise Normana (dříve kapela Smokie) v rámci jeho úspěšného turné po ČR.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám