Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jakou chybu ženy nejčastěji dělají při koupi spodního prádla? Pořizují si podprsenku a kalhotky samostatně. Také máte plný prádelník neladících kousků? Napravte to a pořiďte si svůdné soupravy, ve kterých vám nikdo neodolá. Víme, kde je nyní pořídíte v akci!

Chcete udělat dojem? Zapomeňte na neladící podprsenku a kalhotky a oblékněte svůdnou soupravu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz si pro vás tento týden připravil skvělou akci, ve které pořídíte s 20% slevou nejen vybrané podprsenky, ale také k nim ladící kalhotky. Obohaťte svou sbírku o ladící sexy soupravy, které oceníte nejen při speciálních příležitostech, a podívejte se na podprsenky, které v akci seženete. Kdo by se nechtěl cítit sexy každý den?

Svůdné pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka může být pohodlná i krásná. Přesvědčte se a vyzkoušejte podprsenku Freesia. Měkce vyztužené košíčky se svislým švem vytvarují vaše vnady dokulata a krajkové zdobení vám dodá šmrnc. Pevně přišitá silnější ramínka zajistí řádnou oporu i větším vnadám. Dopřejte si pohodlí i sexappeal!

Praktická i proklatě sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka v tělové barvě nesmí chybět ani vám! Dokonale splyne s vaší pletí a nebude prosvítat ani pod bílým oblečením. Podprsenku Mirelle si ale zamilujete nejen pro její praktičnost. Speciální střih do tvaru T poskytne vašim vnadám dokonalý tvar a vyšší střed zajistí správné držení. Krajková výšivka a svůdný lesklý vzhled se hodí ke každé příležitosti. Buďte sexy každý den!

Plný dekolt za všech okolností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bílá push-upka je základní kousek, který ocení každá žena. Push-up efekt a měkká pěna v košíčcích zaručí plný dekolt a díky nízkému středu můžete plné vnady vystavit i v hlubším výstřihu. Boční kostice zajistí, že bude vše na svém místě a decentní zdobení dodává podprsence Bella ten správný šmrnc. Co na ni říkáte?

Zkuste sexy bardotku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Střih bardot sluší ňadrům všech velikostí. Vyztužené košíčky tlačí ňadra směrem nahoru, a vytváří tak krásně plný dekolt. Bardotka Connie si vás získá něžným krajkovým zdobením i dokonalým pohodlím. Dopřejte si pohodlí a zapomeňte na komplexy. V tomto sexy kousku vám nikdo neodolá!

Další články

Načítám