Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Petra Doležalová, sestřenice populární herečky Marie Doležalové (známe ji hlavně jako Sašu ze sitcomu Comeback), nám odhalila svou dívčí krásu! Při natáčení filmu Obchodníci se totiž svlékla kvůli scéně s malováním aktu. Příbuzná seriálové roztomilé a naivní panny má hodně co do sebe. Posuďte sami!

Petra se odhalila nejen před Arnoštem Goldflamem, jenž ve filmu ztvárňuje malíře, ale i před celým štábem. A diváci tak nyní mohou v kinech spatřit nejen její ňadra.

Paradoxní je, že jde o první filmovou roli krásky a už se musela pochlubit svou nahotou. Podobně jako její sestřenka před lety, když ztvárnila lesbičku ve filmu Pusinky po boku Sandry Novákové. Ta ostatně v Obchodnících hraje také – přelétavou milenku Dášu s přesně vykalkulovanou roztomilostí.

Akty Doležalové Goldflam ve skutečnosti nemaloval. A to přesto, že se sám výtvarným uměním řadu let zabýval. „Přiznám se, že ani režisér Šícha, ani já jsme nevěděli, že se pan Goldflam opravdu výtvarným uměním zabývá,“ prozradil nám autor hudby i scénáře Patrik Ulrich. Herec prý byl za roli malíře rád a ani se neurazil, že akty již byly předem namalovány regionálním malířem.

Ve filmu Obchodníci, který tvůrci hodnotí jako prolhanou komedii, v níž hlavní roli hrají lež a křivé charaktery, se představila řada známých hereckých osobností, jako například Pavel Trávníček, Filip Tomsa, Petr Hapka, Tomáš Magnusek nebo Michal Pavlata a mnozí další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám