Hlavní obsah
Článek

Manžel Agáty Prachařové (38), populární herec, hudebník a moderátor Jakub Prachař (40), si odskočil z manželského lože, aby svou manželku na chvilku vyměnil za jinou krásku. Agáta ale žárlit nemusí, protože její miláček sice laškoval s pohlednou slovenskou herečkou Kristínou Svarinskou, ale vše probíhalo ve vší počestnosti v rámci natáčení nové komedie Karla Janáka 10 pravidel, ve které Prachař hraje jednu z hlavních rolí.

Film z pera režiséra, jenž je podepsán pod úspěšnými komediemi Snowboarďáci a Rafťáci, nese podtitul Jak sbalit holku a kromě Jakuba Prachaře si v něm zahrají také Miroslav Donutil, Matouš Ruml či Jan Dolanský.

Příběh nového filmu se točí kolem rozpačitého vědátora Marka, který se beznadějně zamiluje do zdánlivě nedostupné dívky. Jeho odhodlaní přátelé povolají na pomoc Markova otce, úspěšného vydavatele knih na téma 'jak získat ženu'. Společně začnou připravovat velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? To se diváci dozvědí už příští rok v březnu, kdy je plánována premiéra.

Reklama

Další články

Načítám