Hlavní obsah
Famous
Článek

Charlie Rose tvrdí, že zachránila desítky a možná už i stovky britských manželství. Pracuje jako sexuální terapeutka, která však nabízí více než pohovor na gauči. Ona na kanapi provádí praktickou instruktáž. Před zraky partnerek souloží s jejich muži, aby do jejich pohlavního života přinesla novou energii.

Klienty si vodí do svého jednopokojového bytu v Exeteru, kde si za sezení včetně sexu účtuje kolem dvou set liber - v přepočtu asi šest tisíc korun. Matka dvou dětí v rozhovoru pro Daily Mirror uvedla, že pomohla oživit umírající sexuální život tuctům manželských párů.

Podle Rose je většina problémů mezi partnery způsobena neschopností spolu komunikovat. Ona je lehce připije drinkem něčeho ostřejšího a donutí bavit se o sexu bez zábran a otevřeně. Po hodině a půl konverzace se jdou všichni společně vysprchovat a následuje instruktážní sex.

Kromě terapie pro páry pracuje také jako náhradní milenka pro muže, kteří mají fyzické postižení či trpí impotencí a nejsou schopni sexu s běžnými ženami. Rose prý měla sex už s více než tisícovkou mužů.

„Nedělám to jen pro peníze, ale tohle mě v životě baví nejvíce – lidé a sex,“ svěřila Rose v rozhovoru pro Mirror.

Reklama

Další články

Načítám