Hlavní obsah
Článek

Hvězda normalizační kinematografie Regina Rázlová (76) si na své první roli po osmnáctileté přestávce pěkně zgustla. Herečka pro film Modelky s.r.o. právě natočila scény, ve kterých šlo téměř o zdraví. Za plného provozu obchodního centra v Hradci Králové se pustila do hromadné bitky se svou hereckou kolegyní Evelynou Steimarovou. Z fotografií je víc než zřejmé, že se dámy mlátily opravdově.

„Scéna bitky mezi modelkami a postavami hranými Reginou Rázlovou a Evelynou Steimarovou se natáčela na první dobrou, protože modelky na sobě trhaly šaty, fackovaly se, rvaly si vlasy, takže by nebylo možné dát je znovu do kupy," vysvětlil nám scenárista a režisér filmu David Laňka.

Dámy v letech se do bitky pustily s vervou, na rozdíl od svých mladších kolegyň, které se styděly použít naplno fyzického násilí. „A jak se mladé modelky zprvu zdráhaly se bít opravdově, obě dámy - Rázlová a Steimarová - se do bitky položily s vervou a nadšením, škrtily se, fackovaly. Myslím, že se diváci mají skutečně na co těšit, protože takovou hromadnou bitku mezi ženami český film ještě nezažil," nechal se slyšet Laňka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám