Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když moderátorka Eva Decastelo (45) kývla na účast v porotě soutěže o nejhezčí spa manikúru v Evropě, určitě netušila, že skončí jako oběť známého divocha, zpěváka Braňa Poláka.

O víkendu se totiž v doprovodu své maminky vydala do pražských Letňan na veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu, kde spolu s mezinárodní odbornou porotou vybírala tu nejlepší manikérku. Když však nahlas zalitovala, že neseděla modelem ona sama, za velkého zájmu přihlížejících návštěvníků se na ni vrhl zpěvák Braňo Polák v doprovodu vizážisty Pavla Bauera a pustili se „do práce“. Eva se jako model osvědčila, pánové však jako manikérky rozhodně ne. „Vypadalo to spíš, jako by mě oba žádali o ruku,“ smála se Decastelo.

Tahle trojka se vůbec poslední dobou potkává docela často. Braňo i Eva se občas nechají přemluvit na role modelů a i ke kosmetice mají oba díky svým hereckým zkušenostem blízko. No a jeden z nejvyhledávanějších českých vizážistů na akci nemohl chybět už z principu. „S organizací tohoto veletrhu pomáhám už léta a nevynechal jsem samozřejmě ani soutěž o nejšikovnější manikérku, kde jsem potkal Evu. Máme teď na sebe opravdu štěstí,“ vylíčil nám Bauer.

„Nedávno jsem se vypravil do nejvzdálenější a nejzapadlejší restaurace v naší zemi s tím, že si dám relax a oddychnu si od známých tváří. A když jsem se kochal tichem, pohodou a výhledem na přírodu, uslyšel jsem za zády známý hlas: ‚Jé, Pavlíku!‘ A ona tam Evička,“ smál se Bauer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám