Hlavní obsah
Článek

Ten člověk snad nemá vůbec žádné zábrany! První manažer Ivety Bartošové Tomáš Gottlieb, který už nedávno šokoval svou vizáží na oslavě svých narozenin, kde si navíc z Džambulky dělal pořádnou srandu, a to rozhodně ne naposledy, se i tentokrát pořádně vytáhl. Na oslavu narozenin kamarádky se tento seladon převlékl za dámičku. Naštěstí to bylo pozdě večer, a nemohl tak na ulici strašit děti!

Gottliebovi se nedá upřít jedna věc – pro srandu udělá snad vše. „Kamarádka Veronika slavila devětadvacetiny, a protože ona mi nedávno udělala obrovskou radost s mou vlastní narozeninovou oslavou, s další kamarádkou jsme se i my rozhodli, že ji překvapíme. Já se převlékl za ženu a kamarádka Renata za mě,“ směje se manažer. A úspěch se dostavil – oslavenkyně měla od smíchu málem protržené koutky úst. Co na tom, že vizáž Gottlieba vyděsila prodavačky v supermarketu, kam si šel koupit odlakovač na nehty.

Pařba se konala v pražském baru pro nezadané (tzv. singles), což ke Gottliebovi pořádně sedí, protože ho před pár týdny vykopla manželka. „Vadilo jí, že pořád někde lítám a řádím na večírcích. Já ale prostě nedokážu sedět doma. Potřebuju mít v životě vzrušení a zábavu,“ krčí rameny Gottlieb. Kdyby si ale pořídil někoho, jako je Ivetin Rychtář, vzrůša by měl habaděj i doma za pecí…

Reklama

Další články

Načítám