Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prahu navštívila jedna legenda světového modelingu Eugenia Silva (37). Španělská topmodelka se stane hlavní hvězdou Prague Fashion Weeku, který dnes večer slavnostně zahájí v Rezidenci primátora.

Eugenia Silva přiletěla na Letiště Václava Havla včera odpoledne společně se svou maminkou a manažerkou. V české metropoli nebyla poprvé. „Před třemi lety jsem zde točila reklamu. Zažila jsem jen letiště, hotel, studio a letiště. Tentokrát si chci Prahu pořádně prohlédnout," prozradila Super.cz supermodelka. Eugenii velmi mrzí, že se nestihne v Praze setkat se svou dávnou přítelkyní Petrou Němcovou, která módní událost spoluorganizuje. Eugenia se zdrží pouze do středy a Němcová přilétá do Prahy až v pátek.

Eugenia Silva zahájila kariéru v roce 1992 ve svých šestnácti letech, kdy zvítězila v prestižní modelingové soutěži. Poprvé na sebe významně upozornila v kampani Oscara de la Renty. Během své kariéry se objevila na obálkách snad všech významných módních magazínů jako Harper’s Bazaar, Telva, Elle, Marie Claire, Glamour, a pochopitelně Vogue. Předváděla kolekce módních domů Giorgio Armani, Prada, Versace, Galliano, Dior, Jean Paul Gaultier, Elie Saab či Carolina Herrera.

Krásná Španělka přispívá na svůj vlastní blog, kde má přes třiatřicet tisíc fanoušků a je činná v řadě dobročinných organizací. V současnosti pobývá v Madridu, Londýně a New Yorku, ale její fanoušci ji mohou spatřit také v ulicích Los Angeles, kde rozběhla několik pracovních projektů.

Reklama

Další články

Načítám