Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Doktoři z Počátků hraje Lenka Termerová, která úspěšně zvládla boj s rakovinou prsu, Josefku, jež se setkává se svojí dávnou láskou. Ve skutečném životě ale žije se svým manželem už čtyři desítky let. Prozradila nám recept na dlouhé a šťastné manželství.

"To je celkem jednoduché a nejlépe to charakterizovala Nina Divíšková, která už je s manželem také velice dlouho. Musí tam být samozřejmě láska, ale pak hlavně tolerance a smysl pro humor," řekla nám herečka.

Její manželství ale prošlo i krizemi. "Kdyby za ty roky nebyly, byla by to přece hrozná nuda. Někdy si krize dokonce vymýšlíme, abychom se pak mohli usmiřovat," přiznala, jak to u nich doma chodí.

Jak takové usmiřování vypadá, nechtěla prozradit, romantické víkendy mimo Prahu, nebo dokonce v zahraničí, to ale rozhodně nejsou. "Manžel totiž hrozně nerad cestuje, má kinetózu a dělá se mu špatně i z kolotoče. Cestování je pro něj spíš za trest," prozradila.

A to nejezdí ani na dovolenou? "Jezdíme, vždycky ho někam vytáhnu a pak mi nadává, jak mu bylo cestou zle. Pak se mu tam líbí, ale zase se mu nechce s vyhlídkou na cestování domů a nejraději by zůstal na místě," smála se Termerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám