Hlavní obsah
Článek

Obě dámy se mohou pochlubit nejen výstavními vnadami, ale i charakteristickým hlasem, který hravě poznáte na první dobrou. V roce 1992 natočily společně kultovní písničku a ještě legendárnější klip, který byl brzy zakázaný. Už víte?

Lucie Bílá (58) a Ilona Csáková (53) patří k našim nejvýraznějším interpretkám. Jako rozverné školačky z kontroverzního klipu k písničce Láska je láska si je pamatujeme všichni. V reálu však vztah obou popových div nebyl a ani dnes není rozhodně tak laškovný.

Málokdo ví, že tenhle legendární song ještě dva roky před Lucií Bílou nazpívala v anglické verzi společně s Martinem Poštou coby členka kultovní kapely Laura a její tygři právě Ilona Csáková. V roce 1992 se obě zpěvačky ve studiu u Ondřeje Soukupa potkaly u nahrávání české verze. Ani jedna v tu chvíli netušila, že se z písně stane fenomén a že budou pár let na to soupeřit v anketě popularity o první příčky.

Zatímco Lucie Bílá se snaží svou hvězdnou popularitu uměle udržovat až do dnešních dnů, Ilona Csáková pochopila úsloví o světské slávě a začala se věnovat rodině. O tom, že bychom tyhle dvě dámy ještě někdy viděli na společném jevišti, se dá s úspěchem pochybovat.

Ještě nedávno se tuhle dvojici pokoušeli dát dohromady dramaturgové jedné televize. Ilona Csáková, v té době na mateřské dovolené, s nadšením nabídku přijala. Vzápětí se ovšem od produkce dozvěděla, že si písničku Lucie Bílá přeje zpívat sama. A tak se taky stalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám