Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Taťána Kuchařová (36) a muzikant Ondřej Brzobohatý (41) konečně dávají na odiv svůj vztah, o němž několik měsíců mlžili. Táňa dokonce připustila, že kvůli Ondrovi dala na nějaký čas vale svým aktivitám v Americe.

"Tak světový modeling jsem neopustila, to nemůžu ani nechci. Na půl roku jsem kvůli projektům v Česku přeorganizovala svoji práci a jezdím spíše po Evropě. Mám tady projekty, jimž se věnuji. Mám i víc času pro svoji nadaci Krása pomoci," vysvětlovala Táňa.

Po Vánocích, kdy jí skončí StarDance i natáčení seriálu Gympl ale bude všechno jinak. Táňa se do Ameriky bude chtít vrátit. Bude to znamenat konec vztahu s Ondřejem? Nebo se bude muset přizpůsobit naopak on?

"Když bude chtít, tak mě uvidí. Myslím, že je přirozené, že se partneři přizpůsobí jeden druhému," domnívá se Táňa. Ta měla zatím vztahy, které jí vydržely pokaždé čtyři roky. Znamená to tedy, že Ondra se může náklonnosti nádherné blondýnky těšit ještě tři a půl roku?

"Uvidíme. Já nedělám takové závěry. Pokud se to bude dál vyvíjet, tak to bude fajn. Když ne, tak přijde něco dalšího. Člověk nikdy neví. Vždycky si myslíte, že je to ten pravý. Ale jsem spokojená a šťastná. Já věřím tomu, že to má být tak, jak to je. A když tomu tak není a ti dva už si nemají co říct, je lepší, když se rozejdou. Toho, co bylo v minulosti, vůbec nelituji. To je zkrátka život," uzavřela svoji otevřenou zpověď Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám