Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Marta Ondráčková se sice vdávala už v červenci, ale pouze v úzkém rodinném kruhu u kostelíčku na Vysočině. Pak hned odjeli s manželem Jakubem Dřímalem na svatební cestu. Kamarády ale nechtěla ošidit o pořádný mejdan.

Ten uspořádala až nyní. A ještě navíc spojila příjemné s užitečným. Zároveň s oslavou proběhl koncert kapely jejího manžela a také se křtil videoklip k singlu Charlie, při jehož natáčení Marta zdatně pomáhala.

Kdo by ale čekal, že klip bude tak sexy jako novomanželka, která na večírek dorazila v dekoltu, který bral dech, spletl by se. I když vlastně to, co v něm uvidíte, výsledkem intimních hrátek je. V klipu se totiž objevuje neuvěřitelná spousta dětí.

"No, my zatím děti nechceme, ještě je na ně čas. A kdyby mi náhodou začaly tikat biologické hodiny, stačí si vzpomenout na natáčení. Pracovat s takovou spoustou dětí byla pořádná antikoncepce," smála se Marta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám