Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) nevypadá, že by se trápila nadcházejícím rozvodem s manželem Honzou Horsákem, s nímž má tříletou dceru Elišku. Alespoň to tak působilo na mejdanu ve Žlutých lázních, kde všem ukazovala, jak skvěle vypadá a méně oblečenou jsme ji snad ještě neviděli.

Místo topu si vzala jenom podprsenku a bavila se skvěle. "Tak na oslavě se má člověk bavit, ne?" krčila rameny Míša, která stále tvrdí, že se s manželem na rozvodu přátelsky dohodli. Její kamarádky ale vědí své.

"Honza měl prostě problém s tím, že je Míša v šoubyznysu a má čím dál tím víc práce. Dělal jí hrozné žárlivé scény," svěřila jedna z nich, která byla i svědkem jedné z takových hádek. Vzhledem k tomu, jak byla Míša oblečená, či spíše neoblečená, se zdálo, že na své tělo láká potenciální ctitele.

"To určitě ne. Chci si teď odpočinout od vztahů a věnovat se hlavně práci a dceři," tvrdí rezolutně. A také na večírku se tulila jenom ke kamarádce Martě Ondráčkové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám