Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ani natáčení mimořádně úspěšných filmů, jako jsou dnes již čtyři díly Kameňáku, neznamenají pro herce, kteří v něm hrají, mimořádnou finanční injekci a doživotní pohov! O tom se přesvědčil představitel sexuálního loudila Honzíka Hlaváče Pavel Sankot. Ten se herectví věnuje jen okrajově, jinak pracuje jako strojař. A na krku má stotisícové dluhy, jež mu ohrožují samotnou existenci. „Po pětadvaceti letech mě z práce vykopli jako prašivého psa pro nadbytečnost. Nic nového jsem dlouho nemohl sehnat, bral jsem si půjčky a vytloukal klín klínem. Dům máme zatížený exekucemi,“ kaje se legendární pan „Hezký“.

Scény z Kameňáků, včetně toho posledního, který jde do kin desátého října, v nichž „somruje“ sex za pár drobných, se vlivem složité finanční situace herce stávají realitou.

„Museli jsme s manželkou požádat o oddlužení. Soud ho povolil, teď čekáme na vyjádření všech věřitelů a na dobu, až nás převezme insolvenční správce. Pět let pak budeme brát životní minimum. Nikdy jsem nikomu nic nedlužil, je to pro mě nepříjemná situace,“ přiznal Super.cz Sankot, který si zahrál i v pohádkách Princezna ze mlejna a Z pekla štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám