Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Představitelka Vilmy Nyklové v seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (77) nedávno Super.cz prozradila, že je obrovsky naštvaná na jednoho profesního kolegu. Prý je to lempl a špatný herec. Nikoho sice nejmenovala, celý štáb Ulice nám ale potvrdil, že jde po krku herci Tomáši Valíkovi, který hraje Richarda Zajíčka. Toho se nám nyní podařilo vyzpovídat, přidal se i jeho kamarád, a tak už víme více o hádce se slavnou kolegyní. Prý mu dělá už dva roky ze života peklo!

„Nerad bych o tom vůbec hovořil. Je pravda, že kdybyste mě v článku neoznačili, stejně bych hned věděl, že mluvila o mně. V Ulici jsem šest let, ale poslední dva roky byly těžké. Já to ale paní Jarce nezazlívám. Je to hodná ženská, a i když se na mě na place pustí hodně zhurta, vlastně se od ní hodně učím. Dává mi cenné rady. Je mi ale líto, že mě vnímá jako špatného herce. Ale nezlobím se na ni,“ řekl nám Valík v galerii Bořka Šípka ST.VOL, kde jsme ho zastihli, neboť zde má zajímavou výstavu fotografií nazvanou Židovské hřbitovy.

Jako špatný herec se sám necítí, jinak by si ho prý režiséři nevybrali už do osmatřiceti filmů. A co říká na svou nepřipravenost? „Stalo se, že mi produkce poslala text elektronicky, ale já nemám doma tiskárnu. A navíc je pravda, že stejně jako Vladimír Menšík neumím říct jednu větu ze scénáře dvakrát úplně stejně,“ říká smířlivě chlapík.

Jeho kamarád, kterého mrzí, jak Valíka Obermaierová prý trápí, byl ve finále sdílnější. „Vážně mu dělá ze života peklo. Však o tom ví celá Ulice a také scenáristé mu už slíbili, že s ní brzo nebude mít žádné scény. Neměla to v životě lehké, měla smůlu na chlapy, proto je asi trochu víc zlá, než by být musela,“ tvrdí kamarád Valíka a další herec ze seriálu.

Reklama

Další články

Načítám