Hlavní obsah
Článek

Měl to být večer herečky Naomi Watts (44). Právě ona září v hlavní roli biografického snímku o lady Dianě nazvaném symbolicky Diana. Jenže na červený koberec se dostala ještě jedna známá žena, která strhla pozornost na sebe. Účastníci premiéry na Odeon Leicester Square v Londýně se nestačili divit, jakou odstrašující podívanou si pro ně přichystala Vanessa Feltz.

Jednapadesátiletá žurnalistka a moderátorka rozhlasové stanice BBC s vlastní show na televizi Channel 5 dorazila v doprovodu tanečníka Bena Ofoedu. Nejenže byla od hlavy k patě mimořádně nevkusná, ale přímo na červeném koberci začala zvedat nohu, kterou musel Ofoedu chytat.

Čokoládový taneční mistr je totiž partnerem Vanessy v nově připravované řadě soutěže Strictly Come Dancing, kde celebrity předvádějí, jak ovládají společenské i moderní tance. Moderátorka přitom vůbec nedomyslela nevhodnost svého jednání a jala se rozjařeně máchat rukama, vykopávat nožku a zaklánět se. Jak u toho tělnatá žena vypadala, se můžete podívat ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám