Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Eva Herzigová (51) přiletěla tajně do Prahy. Chce mt totiž klid do chvíle, než začne natáčet nový film Pohádkář, kde bude účinkovat spolu s Aňou Geislerovou a Jiřím Macháčkem. "Natáčet začne až po neděli, ale už se byla podívat na place," svěřil Super.cz člen štábu.

První polovina natáčecího plánu představovala práci především pro dvojici Macháček- Geislerová. Nejúspěšnější česká herečka, držitelka pěti Českých lvů, začala pracovat dva měsíce po narození syna Maxe.

S Macháčkem se před kamerou potkali už například ve filmech Návrat idiota nebo Medvídek. V druhé polovině natáčení bude Macháčkovou partnerkou topmodelka Eva Herzigová, která se po několika zahraničních hereckých zkušenostech těší na první účinkování v českém filmu.

Pohádkář je milostný příběh muže, osudově spojeného se dvěma ženami. Příběhy podivuhodných lásek jsou však vyprávěny tak, že obě hlavní ženské představitelky se na scéně ani jednou neprotnou.

A tak jedinou příležitostí bylo setkání „na place“, kam přišla Eva Herzigová pozdravit své kolegy, seznámit se s členy štábu a vstřebávat atmosféru natáčení. Práce pro ni začíná po neděli a její natáčecí program je velmi nabitý. Jak již Super.cz informoval, jedinou akcí, na níž přislíbila účast, je křest desky Richarda Müllera, který k filmu Pohádkář píše hudbu.

Natáčení potrvá do konce září, premiéra Pohádkáře je plánována na podzim roku 2014, kdy ji do kin uvede společnost Falcon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám