Hlavní obsah
Článek

Pravý důvod unáhlené svatby zpěvačky Lucie Vondráčkové (44) a hokejisty Tomáše Plekance (41) odhalen! Blízký přítel rodiny Vondráčkových totiž prozradil, že je až po uši zamilovaná Lucie v radostném očekávání.

Informaci přinesl týdeník SuperSpy, který se dušuje, že nejde o spekulaci ani o neověřenou zprávu. Jméno mimořádně informovaného zdroje neuvádí jen proto, že by mu ze života udělal peklo. "Lucie je těhotná. Dvojice se musí vzít proto, aby rodiče neremcali. Dítě ponese příjmení po tatínkovi, zatímco Lucie se přejmenuje na Plekanec-Vondráčková. Je to velká láska. S Tomášem se opravdu milují. Takhle šťasnou jsme nikdo z nás ještě Lucku neviděli," prozradil údajný informátor.

Je pravda, že na nedávném křtu cédéčka Heidi, děvčátko z hor na sobě Lucka měla velmi volné oblečení. Při fotografování raději seděla, nebo se k fotografům obrátila zády a jen na ně otáčela hlavu. Své soukromí si přísně střeží a evidentně nechce své tajemství prozradit zbytečně brzy.

Ke svatbě má dojít již během dvou měsíců. Jak Lucie Super.cz řekla, vynasnaží se, aby se o ní novináři dozvěděli až zpětně. Svého milého si totiž velmi váží a chce s ním prožít nikým nerušenou svatbu snů. "Pokud v životě potkáte někoho, koho si vážíte, respektujete ho, čtete podobný knížky a ještě vás dokáže rozesmát tak, že vás bolí bránice, tak se opravdu po boku této osoby rádi usadíte. Čekání na ni totiž může někdy trvat i třicet let," vyznala se Vondráčková z citů ke své velké a extrémně bohaté hokejové lásce.

Reklama

Další články

Načítám