Hlavní obsah
Článek

Ondřej Brzobohatý (41) a jeho láska Taťána Kuchařová (36) mají za sebou další společný projekt. Ondra díky Táně poznal svět modelingu, když spolu s ní nafotil reklamní snímky pro jednu značku oblečení. A oběma jim to neuvěřitelně sluší.

Focení proběhlo ve stylu Francie konce 19. století, v prostředí oblíbeném tzv. prokletými básníky jako byli Charles Baudelaire, Paul Verlaine a Arthur Rimbaud. Ti se stali i zdrojem inspirace nové kolekce Czech Losers. Obsahuje tvídové kabáty s luxusní taftovou podšívkou, šifónové šaty, manšestrové kalhoty a vlněné svetry, vše symbolicky propojené dobovými sametovými detaily.

"Nová kolekce podtrhuje ženskou krásu a smyslnost, líbí se mi rafinovanost a zároveň praktičnost nové kolekce. Nadchl mě i nápad a originalita, nechat se inspirovat pro novou kolekci prokletými básníky a touto tajemnou dobou," užívala si roli tajemné múzy a femme fatale Taťána Kuchařová.

Pánská kolekce nabízí kabát, sako, kalhoty, košili, vestu, triko a svetr. „Jakmile se spojí styl, nápaditost, nadsázka, humor a umění, jsem tomu vždy rád přítomen. Dnes se individualismus ve společnosti výrazně postrádá," vžil se do role rozervaného umělce Ondřej Brzobohatý.

Reklama

Další články

Načítám