Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má smysl pro morbidní humor, nulovou fantazii nebo jde o úplně něco jiného? Super.cz získal informace, kterých je plný Litvínov. Odtud pochází hokejista Jiří Šlégr (52) a jeho manželka Kateřina. A i když nyní Jirka žije s velmi vnadnou milenkou Lucií Královou (42) v Teplicích, její děti zničehonic začaly chodit do škol právě v Litvínově. Ze všech možných školských zařízení si přitom Lucka vybrala právě ty, kam Šlégrová vodila či vodí dceru Jessicu. „Ty dvě se teď denně vídají před školou. Uvidíme, které dřív bouchnou saze a půjdou spolu na férovku,“ smějí se místní, dobře si vědomi vzájemných antipatií obou žen.

Zatímco šestiletý Robert putoval druhého září na litvínovskou sportovní školu zaměřenou na hokejisty a krasobruslařky (chlapec prý hokej nehraje), kterou momentálně navštěvuje také Šlégrova dcera, čtyřletý Richard se prý ze všech školek v městě v severních Čechách určitě jen čirou náhodou dostal na tu, kam dřív Jessica také chodila.

„Lucka i na dovolenou jezdí tam, kam dřív létala Šlégrová. Asi má ráda stejné věci jako její předchůdkyně, ale ve všem je zkrátka druhá,“ všímají si pobaveně místní. Podobně s nadhledem to bere sama Kateřina. Ta nám informace nepřímo potvrdila. „Připadá mi to úsměvné. Za dva roky už se potkávat nebudeme, Jessice půjde na střední školu,“ reagovala stručně.

Reklama

Další články

Načítám