Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Článek Super.cz o tom, že se v Praze měla konat spanilá jízda a nelegální závod sportovních a tuningových aut, vyvolala obrovské pozdvižení. Minulý týden se konal Prague Car Festival a jeho pořadatel musel na žádost policie neprodyšně uzavřít areál výstaviště, aby se mu ovečky nezbláznily a nevyrazily dvousetkilometrovou rychlostí do centra. I modelka Eliška Bučková (34) pak musela policistům vysvětlovat, co plány s tajným závodem znamenají!

Největší počet uniformovaných policistů na metr čtvereční? Minulý víkend tomu tak rozhodně bylo v pražské Kozí ulici, kde se konala Tuning girl párty. A právě její účastníci se dopředu domlouvali, že zazlobí a budou v Praze řádit. Policejní hlídky proto všechny řidiče pečlivě kontrolovaly a nad místem dokonce celou noc kroužil vrtulník. Policie bere nelegální závody kvůli nebezpečí zranění řidičů a hlavně náhodných šokovaných chodců vážně a rozhodně nic nezanedbala.

Také Eliška Bučková, která už se nespoléhá jen na kariéru modelky, ale maká v jednom IT e-shopu, aby měla do budoucna nějakou perspektivu, měla co policistům vysvětlovat. Vyslýchali ji, co o tajném závodě ví.

„Noční závody v žádném případě nebyly součástí programu Tuning girl party. Ta je prestižní a zcela legální akcí, kde se setkávají majitelé sportovních a tuningových aut s dívkami a nadšenci do motorsportu. Co si dělají někteří majitelé sporťáků v okolí akce, je jejich věc a vůbec to nejsme schopni ovlivnit. Je jen škoda, že kvůli obavám z několika nezodpovědných jednotlivců bylo výstaviště uzavřeno a pozvaní pánové se tentokrát nedostali na akci, kde se sešlo takové množství krásných dívek. Těch tu v baru byla obrovská přesila,“ usmívá se Eliška.

Na akci dohlížela i na výběr další Tuning girl měsíce, její součástí byl i casting. Září má od té doby jisté Andrea Járová, známá slovenská modelka, která též byla slovenskou Playmate roku a tento rok získala titul Miss World Bikiny.

A protože snímky dívek fotografa Roberta Novotného pro dnes již prestižní motoristickou volbu krásy přebírají magazíny nejen u nás a na Slovensku, ale i v okolních zemích, a dokonce v USA, Andrea může být spokojená, kolik slávy díky tomu získá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám