Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Angee, Tereza, Veronika, Nikola a Vendy. Dívčí seskupení 5Angels není na domácí hudební scéně žádnou novinkou. Pětice má za sebou spolupráci s takovými hvězdami naší populární hudby, jako jsou Karel Gott (†80) nebo Michal David (63). Nyní k nim přidávají i některá ze zvučných jmen britské pop music.

V lednu letošního roku se jim ozval producent světového formátu Denis Ingoldsby, kterému se holky natolik zalíbily, že se z nich rozhodl udělat hvězdy evropského a časem možná i světového formátu. Společně s hudebním producentem Andy Murrayem přiletěl do České republiky, aby se s 5Angels osobně seznámil. Ani na domácí půdě nenechala nadaná pětka nic náhodě a zařadila se do stáje úspěšného manažera Lumíra Matiho, který má mimo jiné v portfoliu zpěvačku Celeste Buckingham.

Už pod taktovkou britského produkčního týmu vznikly první čtyři písně, které mají velký potenciál. Na skladbu “World Domination“ pak vznikl velkolepý videoklip v hodnotě jeden a čtvrt miliónu korun, který se točil v Londýně a nemá svou výpravou mezi našimi interprety obdoby. Kdo jiný se může pochlubit tím, že má ve svém klipu skutečný boeing?

5Angels naposledy zabodovaly tuto neděli, kdy si zazpívaly před velkým festivalovým publikem na hlavním pódiu Sundown festivalu v britském Norwich a zazářily po boku zpěvačky Jessie J i skupiny Union J. Kromě toho v létě vystoupily na mezinárodním britském Allstars Summer festivalu v Readingu, kde jim tleskalo 15 tisíc diváků.

Angličtí fanoušci se na ně ještě můžou těšit na obřím koncertě ve Wembley. Koncem roku děvčata vyráží jako předskokanky na britské turné boy bandu Union J, který se prosadil ve zpěvácké soutěži X Factor a patří mezi největší objevy britské populární scény posledních let. Ačkoliv to není žádná novinka, je jasné, že být viděn v Anglii znamená být viděn v celé hudební Evropě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám