Hlavní obsah
Článek

Tato holčina že má tři děcka? To je vážně k neuvěření! Topmodelka Tereza Maxová (52) se nafotila pro módní kampaň jednoho pražského obchodního domu a docela nám fotkami vyrazila dech. V modelech, které mají znázorňovat módní styly Paříže, Milána, Londýna a New Yorku, ukázala postavičku, kterou se většinou mohou pyšnit o dvacet let mladší kolegyně, jež ještě nikdy nevlezly na porodní sál. Mrkněte do fotogalerie!

V pařížském outfitu obzvlášť vynikly její ultradlouhé nohy, na které by se titěrným písmem určitě vešly všechny díly Káji Maříka. A ten vosí pas! Tahle dáma na sobě neskutečně maká a je to dobře vidět.

„Nevím, jestli je to dietou, že má takovou postavu. Vždyť při focení si klidně dala hodně poctivý steak,“ dozvěděli jsme se ale od člena štábu.

„Sama jsem tyto světové metropole a Mekky módy v rámci své profese měla šanci dokonale poznat a právě tyto patří k mým favoritům,“ uvedla Tereza k výběru destinací, které v obchoďáku od 7. září do 4. října návštěvníkům představí modelky Aneta Vignerová, Tereza Chlebovská, Eliška Bučková, Lucie Křížková (Váchová), Lilian Sarah Fischerová či Veronika Chmelířová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám