Hlavní obsah
Článek

Tak ten je tedy hodně odvážný. Rapper El Nino, který doplnil sestavu VyVolených jako poslední a jako první dostal od svých spolubydlících vstupenku do boje o další působení v soutěži, vyzval do duelu favorita soutěže a vítěze první řady Vladka Dobrovodského.

Sice již avizoval, koho vybere, přesto se mnohým tohle rozhodnutí může zdát jako cesta, jak ze soutěže stoprocentně vypadnout. Málokdo má totiž takovou fanouškovskou základnu jako Vladko, který je zatím – kupodivu, vzhledem k tomu, co už stihli ostatní soutěžící, hlavně tedy holky, předvést - nejvýraznější postavou z vily. Ale nepředbíhejme.

Dnešní přenos přinesl také velké emoce. Rodiče Mirky Sokolové se dozvěděli, že jejich dcera je lesba a již devět let tvoří pár s další soutěžící Pavlínou. Mirka se tohoto okamžiku velmi obávala, ale její rodiče to přijali bez známky jakékoli zloby. Zatímco maminka prý něco tušila, tatínek vůbec. „Každej se narodí nějakej. I kdyby jí narostly rohy, je to moje dcera a já ji miluju!“ řekl ve studiu.

Reklama

Další články

Načítám