Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (†48) bude koukat. Italský duet, který nazpívala se svým italským milencem Domenikem Martuccim (47), nebyl psán pro ni. Duet Má lásko napsal Ital pro expřítelkyni Míšu Noskovou (41). A s ní ho také poprvé nazpíval.

"Musím říct, že když jsem v médiích zaznamenala duet Domenica s Ivetou, fakt mě to rozesmálo. On ho zpívá s každou svojí slečnou. Zřejmě každé tvrdí, že ho složil pro ni," usmívá se Míša Nosková. "Říkal mi, že je to píseň z lásky pro mě. Ale když se na to teď tak dívám, bůh ví kolik slečen už ho přede mnou zpívalo," prozradila se smíchem zpěvačka. "Po mě ho na akcích zpíval i s Genny Ciatti," říká Nosková.

Nosková s Domenicem nazpívali duet ve slovenštině. "Sama už nevím, proč ho Domenico přinesl ve slovenštině. Když se na té nahrávce dnes slyším, musím se smát," říká Míša.

Nosková s Martuccim chodila skoro před čtyřmi roky. Vztah jim vydržel ale jen tři měsíce. "Za tu dobu mě stihnul čtyřikrát podvést a chodil i do bordelů. Ukončila jsem to velmi rychle," vysvětlila rozchod Nosková.

Poslechněte si, jak hrůzostrašný duet zvládla Nosková. Iveto, tady máš důkaz, že i tahle píseň o lásce se dá zazpívat dobře. Zpěv Domenica není třeba komentovat vůbec.

Reklama

Další články

Načítám