Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě donedávna vypadala jako zombie, tak moc ji čtyřměsíční chlapeček vyčerpával. Pak ale synáček slavné české malířky Adély Taş přestal maminku trápit, ta zkrásněla a nafotila opravdu neskutečně žhavé snímky plné něžné erotiky. Podívejte se do fotogalerie!

Nefotila se ale jen žena, která vešla ve známost kvůli malování vlastní mízou nebo mužským séměm. Před fotoaparát šel i její svišť. „Fotky vznikly v ateliéru u fotografky Jarmily Fiřtové, velmi šikovné ženské, která má také malého špunta. Nikoláskovi byly 4  měsíce. Cestou na focení strašně zvracel, takže to vůbec nebylo jednoduché. Byl pak celý vyčerpaný, ale i přesto se fotky podařily,“ říká Taş.

Ta se cítí velmi šťastná. Její přítel Petr se prý ukázal nejen jako pozorný partner, ale také coby báječný a zodpovědný otec. „A Nikolásek je velmi hodné a usměvavé miminko. Nějaký čas v noci zlobil a já spala průměrně tří až čtyři hodiny denně a pak jsem vypadala jako zombie, ale to proto, že si vytvořil závislost na mém prsu. Udělal si ze mě živoucí dudlík, a tak jsem mu nasadila odvykací kúru,“ směje se Adéla. Chlapci se ani nedivíme!

Jeho matinka se kolem mimina točí jak fretka, navíc maká v tělocvičně. Proto vypadá tak skvěle. Na malování má zatím málo času, brzy se ale nejspíš vrátí na televizní obrazovku, kde už dřív účinkovala v pořadu o cestování.

Reklama

Další články

Načítám