Hlavní obsah
Článek

Valná většina z nás si bezpečně pamatuje starou dobrou sifonovou láhev omotanou drátěnkou a živenou malými, znovu naplnitelnými bombičkami. Prostě sifon. Dřív běžná věc, pak dlouhá pauza a teď ho máme zpátky. Není pochyb o tom, že sifon, perlivá voda či domácí sodovka, chcete-li, zažívá v Česku renesanci. Vyrobit dobrou domácí limonádu je věda, proto se výrobci začínají zaměřovat na levné bublinky, chytré bublinky a sexy bublinky. Podívejte se, co můžete dnes na trhu dostat.

Nejlevnější výrobník domácí limonády

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše vstupenka do světa domácích limonád za skvělou cenu. Výrobník sody LIMO BAR Start charakterizují elegantní křivky a chytrá hlava. Základní model Start disponuje technologií FSS zajišťující efektivní využití plynu CO2 a vaši maximální bezpečnost. LIMO BAR Start vás neochudí ani o pevnou litrovou láhev s technologií Click&Fix či spolehlivý bezpečnostní ventil. LIMO BAR Start si můžete koupit ve sněhově bílé barvě.

Sirupy pro domácí limonádu pouze za 69 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabídka lahodných sirupů LIMO BAR nyní zahrnuje 12 různých příchutí za cenu 69 Kč za 500 ml láhev, ze které si můžete vyrobit až 12 litrů limonády. Ovocné sirupy obsahují minimálně 33 % ovoce, jsou bez umělých barviv a těší se u českých zákazníků velké oblibě. Prodejům vládne celkem tradičně cola sirup, následuje pomeranč, limetka, malina, hrozny a broskev.

Elegance v zářivě červené barvě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní domácí výrobník sody v zářivě červené barvě s obrovským výkonem zajišťujícím více limonády při menším množství spotřebovaného CO₂. Nádherný přístroj dodávaný s vysoce odolnou 1,5litrovou lahví a inteligentní otočnou hlavou vybavenou technologiemi regulace velikosti bublinek BBT, technologií FSS a speciální technologií Turbo. Díky ní vyrobíte až 135 litrů vaší oblíbené limonády z jediné bombičky CO₂

Žhavá novinka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představujeme žhavou novinku v nabídce LIMO BARu. Přísně estetický a nekompromisně spolehlivý výrobník sody Elixir Turbo. Díky technologii Turbo vyrobíte až 135 litrů vynikající domácí limonády z jediné bombičky CO2. LIMO BAR Patriot dále nabízí možnost regulace velikosti bublinek BBT. Nechybí technologie FSS nebo extrémně pevná láhev se systémem Click&Fix a nadstandardním objemem 1,5 litru.

Absolutní světový unikát

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutní světový unikát aneb přenosný výrobník sody LIMO BAR Fizzini. Model Fizzini přináší do světa domácích limonád kompaktnost a mobilitu. Díky modelu Fizzini se konečně nemusíte ochuzovat na dovolené o svou oblíbenou limonádu pouze proto, že v kufrech nezbylo na velký krám místo. Fizzini charakterizuje kompaktní a pevná hlava, technologie FSS, regulace velikosti bublinek BBT a rovnou dvojice láhví s objemy 1 a 2 litry. I v tomto případě jsou láhve vybaveny technologií Click&Fix.

Další články

Načítám