Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepříjemnou vzpomínku na první školní den v Beaumont Leys School v britském Leicesteru si v sobě už napořád uchová čtrnáctiletá Annalise Wilks. Zaměstnanci ústavu ji totiž hned po pár hodinách, co poprvé vstoupila na půdu školy, sdělili, že si má buď vyměnit kalhoty, nebo jít domů.

Její kalhoty byly totiž shledány příliš úzkými, což bylo nepřípustné. Drobné výtky k uniformě si však vyslechlo zhruba 25 žáků. Na škole totiž panují velmi přísná pravidla.

„Osobně si myslím, že Annalisiny kalhoty byly přiměřeně volné. Nezdá se mi, že by byly příliš těsné. Podle mě je to nechutné. Tímhle byla ve škole zahanbena. Vím i o dalších rodičích, kteří z toho byli zděšení. Nemohli je prostě do tří hodin učit a poslat je domů s dopisem?“ rozčilovala se matka zostuzené studentky Denise.

Třídní učitelka Liz Logie však říká, že pravidla jsou důležitá pro udržení školní disciplíny a hájí se, že žádný ze studentů nebyl poslaný domů, aniž by ho tam čekali rodiče.

Reklama

Další články

Načítám