Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nějakou dobu se mluví o tom, že Mirka a Pavlína z VyVolených nebudou jen obyčejné kamarádky ze střední. Ano, jsou to lesbičky a už léta tvoří pár. Háček je v tom, že jejich rodiče to netuší. Holky to tají, bojí se jejich reakce. Teď si nejspíš řekly, že skrývání už bylo dost (i když jaképak skrývání vzhledem k tomu, jak důvěrně se k sobě před kamerami ve vile chovají), a rozhodly se, že to dnes během přímého přenosu, na který do studia dorazí také Mirčini rodiče, přiznají.

„Holky jim to právě asi osm let tají, protože se hrozně bojí, že to nepřijmou, že jsou stará škola. Oni si myslí, že jsou jen kamarádky a spolubydlící. Takže proto se rozhodly, že to asi propálí až takhle přes telku,“ zasvětil nás náš zdroj z Primy.

Jelikož se k sobě holky ve vile chovají vcelku všeříkajícně, kdo ví, zda nejde o zbytečný strach. Jen málokomu, kdo VyVolené sleduje, totiž unikla jejich vzájemná náklonnost a bylo by s podivem, kdyby rodiče nepoznali, která bije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám