Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant, herec, moderátor a nyní i tanečník. To je v současné době Ondřej Brzobohatý (41). Ale hlavně je to velmi zamilovaný muž. S partnerkou Taťánou Kuchařovou (36) jsou sice momentálně soupeři, kteří by měli bojovat o titul nejlepších tanečníků v show StarDance, ale Ondra by přál vítězství spíše své dívce než sobě.

"Samozřejmě, že spolu doma netančíme, každý máme svého tanečního partnera a myslím, že trénink denně čtyři hodiny úplně stačí. Už jsem zhubnul tak, že jsem si musel pásek posunout o jednu dírku. Ale konzultujeme spolu. A Táně bych moc přál, aby si to celé užívala a aby klidně vyhrála. Jsem sice obvykle soutěživý, ale také jsem zamilovaný a to pak jde soutěživost stranou," řekl Super.cz Brzobohatý.

Zajímalo nás také, jak to mají doma se šatníkem a jestli bojují o místo. Ondřej nás totiž překvapil při rozhovoru ještě jednou. Když jsme si povídali o jeho elegantním stylu a lásce ke klasickým oblekům, prozradil, že jich má doma dvacet. S ním bychom tedy o skříň bojovat nechtěli.

Reklama

Další články

Načítám