Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympaťák Martin Čermák (22), který v současné době moderuje Sportovní noviny na Nově, vyrazil po dlouhé době do společnosti. Garde mu dělaly hned dvě krásné dívky, z čehož jedna z nich je kamarádka a druhá jeho přítelkyně Kristýna, studentka a kynoložka. A ta si se svým dlouholetým partnerem vážně užije.

Lidé Martina na ulici poznávají, ale občas se mu stane, že si ho popletou s přítelem kolegyně Lucky Borhyové (46), také sporťákem Michalem Hrdličkou. „Ano, jsme podobné typy a už se ke mně takhle několik fanynek hlásilo, v domnění, že jsem Michal,“ říká se smíchem Martin.

Čermák se objevil na akci svého kamaráda Braňa Poláka. Moderátor a herec mají společného víc, než by člověk na první pohled řekl. „Seznámili jsme se před dvěma roky, kdy jsme oba dělali kurz rétoriky a moderování. Od té doby se přátelíme, vídáme se na různých akcích. Braňo i jeho kolega David jsou nakažlivě pozitivní lidé a rád chodím na jejich akce," říká dvaadvacetiletý idol dívek.

Reklama

Další články

Načítám